Categorie B (Auto)

Rijlessen

Rijlessen auto (Categorie B)

Praktijk

Een rijbewijs halen is een kostbaar iets en vergt een goede begeleiding. Voordeel is dat je altijd dezelfde instructeur hebt en ik je persoonlijke vorderingen bijhoudt. Hiervoor gebruik ik een map waar je vorderingen en resultaten in staan en zo weet je precies waar je staat en wat we de volgende les gaan doen. Zo houden we altijd overzicht en wordt er op een efficiënte wijze gebruikgemaakt van de lessen, zodat er niet onnodig gelest hoeft te worden. Dit geeft zekerheid en bespaart tijd en geld.

Er zijn rijlessen per uur of meerdere uren (dagdelen) mogelijk, het is maar net wat jij het prettigst vindt en wat het beste bij jou past. Wij gaan er namelijk helemaal voor om jou in één keer te laten slagen! En heb je haast? Een spoedopleiding behoort zeker ook tot de mogelijkheden.

Voordat het praktijkexamen in zicht komt, moet je geslaagd zijn voor het theorie-examen. Pas daarna kan het praktijkexamen voor je aangevraagd worden. Het aanvragen van een praktijkexamen doe je door een machtiging met je DigID. Meer informatie hierover vind je op mijn.Cbr.nl. Uiteraard kan ik je hierbij helpen als het zover is..

Theoriecertificaat Auto

De nieuwste leer- en oefenboeken en cd-roms zijn bij mij te verkrijgen. De meeste leerlingen proberen de theorie  door zelfstudie onder de knie te krijgen. Uiteraard kun je ook door mij begeleid  worden bij je theoriestudie als je dat wilt.

Het theorie-examen kan door mij gereserveerd worden bij het CBR, maar er bestaat ook de mogelijkheid om het theorie-examen zelf aan te vragen. Je kunt dan je eigen datum en tijdstip bepalen, wat het beste aansluit op je eigen agenda.
Voor vragen over bovenstaande bel of mail gerust!